vrijdag 01 januari 2010 om 21u52

01/01/10, een mooie datum om u een gelukkig nieuwjaar te wensen ... en om u de Facebook pagina van www.velowire.com te presenteren!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Gelukkig nieuwjaar 2010 !

Allereerst maak ik van de gelegenheid gebruik om u als bezoekers van www.velowire.com veel geluk, een goede gezondheid en alles wat u altijd gewenst heeft toe te wensen!

Ik hoop dat u ook dit jaar weer veel plezier zult hebben op de fiets ... of voor de TV of uw computerscherm om het wielrennen te volgen!
Happy new year 2010

Ik hoop u uiteraard regelmatig weer terug te vinden op www.velowire.com!

En wilt u niets missen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van www.velowire.com als u die nog niet ontvangt of de RSS feeds van de site te gebruiken.

Volg www.velowire.com nu ook op Facebook!

www.velowire.com op FacebookEn sinds een paar dagen kun u ook fan worden van www.velowire.com op Facebook! (vergeet niet om op de "wordt fan" knop te klikken)

Op die manier kunt u ook www.velowire.com volgen: u vindt hier onder andere een pagina met links naar de informatie over de verschillende edities van de Tour, de Vuelta, de Giro en eventueel andere wedstrijden afhankelijk van de wielerkalender, de Facebook muur waarop u een berichtje achter kunt laten wat u wilt delen met de andere fans van de site op Facebook en de discussie-pagina waarop u uw suggesties kunt achterlaten voor de website of een nieuwe discussie kunt starten over een bepaalde wedstrijd of over het wielernieuws.

Tot ziens, op www.velowire.com of op de Facebook pagina van www.velowire.com ... of natuurlijk in het echt tijdens één van de wielerwedstrijden bijvoorbeeld!
www.velowire.com op Facebook

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 8095x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Het leven van deze site

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee keer zes ?